browsbox steunt het vrijwilligerswerk in vlaanderen

De makkelijkste website voor de kmo is nu ook de voordeligste website voor non-profitorganisaties

Browsbox stelt zijn unieke technologie graag ter beschikking van goede doelen, jeugd-, sport-, cultuur- en andere non-profitverenigingen. Omdat we uit persoonlijke ervaring weten welke waardevolle bijdrage die leveren aan een betere samenleving.

Hoe werkt het ?

Je krijgt van ons een Browsbox Booster-website ter waarde van 1.450 euro. Kosteloos. Die kan er uitzien als dit voorbeeld, maar dan met jouw logo, jouw huiskleur en jouw lettertype, klaar om ingevuld te worden. Of kies hieronder een andere template.

Voor het onbeperkte gebruik van jouw Browsbox Booster-template betaal je een non-profit-licentie van 125 euro per jaar (incl. BTW)

gratis bestaat niet

Waarom is Browsbox dan niet gewoon gratis voor non-profitorganisaties?

Gratis bestaat niet, dat hoeven we jullie als vrijwilligers-organisatie niet te vertellen. De non-profit-licentiekost die we aanrekenen is dan ook meer dan billijk.

Voor de nettokost van 10,42 euro per maand (incl. BTW) 

  • krijg je immers 24/7 toegang tot een super professionele, mega-makkelijke tool waarin werkelijk iedereen (die je daar toestemming toe geeft) jullie website up-to-date kan houden

  • die gebruikt wordt door nationale en internationale bedrijven

  • en waarin je onbeperkt inhoud (tekst, foto's, video, ...) aan jullie website mag toevoegen.

Daarenboven

  • zorgen wij ervoor dat jullie website permanent online is
  • perfect wordt weergegeven in alle browsers
  • en op alle platformen (PC, Mac, tablet en smartphone)

Waarom doen we dit ?

Omdat we uit ervaring weten dat iedere organisatie die draait op vrijwilligers op een bepaald moment vastloopt met zijn website. 

Omdat de goede ziel die ze met de beste bedoelingen maakte in een of ander open-source platform, de wijde wereld ging verkennen bijvoorbeeld. En alle kennis met zich meenam.

Met Browsbox is de continuïteit van jullie website voortaan gegarandeerd. Alleen al omdat werkelijk iedereen er in kan werken. Zonder grafische vorming of kennis van software.

Tijd voor je eigen Browsbox Booster-website ?

Vraag dan nu een testwebsite aan voor jouw vereniging

Browsbox Booster-websites zijn er in alle geuren en kleuren

Deze pagina is maar één voorbeeld van hoe je de website van je eigen vereniging kan invullen. Surf hieronder gerust naar de andere templates. Met een beetje fantasie zie je ongetwijfeld al hoe je het verhaal van jouw organisatie gaat vertellen.